Werkzaam in Tholen, hoofdvestiging Poortvliet

Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 0166 748 306Of vul het formulier in

Rioolvliegjes bestrijden in Tholen

Heeft u last van kleine zwarte vliegjes in uw badkamer, toilet of kruipruimte? Het is waarschijnlijk dat u te maken heeft met rioolvliegjes die omhoog komen door een rioolprobleem. Voorkom overlast door direct aan de slag te gaan met het bestrijden van deze vervelende, hardnekkige vliegjes.

Wat zijn rioolvliegjes

Gewoonlijk worden rioolvliegjes aangetroffen in het riool, zoals de naam al suggereert. Met behulp van vocht en rottend afval kunnen de vliegjes overleven en dagelijks maar liefst 200 eitjes leggen. Zonder het oplossen van het rioolprobleem zullen de rioolvliegjes blijven verschijnen en zult u er niet van afkomen.

In Tholen kunt u de rioolvliegjes het beste laten bestrijden door K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen!
Onze experts weten wat ze moeten doen als u last heeft van rioolvliegjes. Laat K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen u helpen in Tholen!

Waar komen rioolvliegjes vandaan

Rioolvliegjes bevinden zich vaak in de omgeving van vochtige plekken waar voedingsrijk stilstaand water, zoals rioolwater met bacteriën, aanwezig is. Op deze plekken leggen de vliegjes hun eitjes. Rioolvliegjes worden soms aangetroffen buiten het riool, bijvoorbeeld in putjes, verstopte hemelwaterafvoeren, vochtige kieren of hoeken, vochtige plekken in schuren of garages of vuilnisbakken.

Snel actie ondernemen

Het is belangrijk om de rioolvliegjes te bestrijden vanwege verschillende redenen. Houd in gedachten dat de rioolvliegjes niet automatisch verdwijnen en mogelijke gezondheidsproblemen met zich meebrengen vanuit het riool. Daarnaast planten deze vliegjes zich razendsnel voort, waardoor de plaag alleen maar groter wordt. Om succesvol van de vliegjes af te komen, is het van belang om te weten wat het rioolprobleem is en waar de eitjes liggen.

Meestal zijn deze eitjes te vinden in de buurt van een lekkage of verstopping in het rioolsysteem, let dus goed op toiletten en afvoerputjes. Als u zeker wilt weten of u de juiste afvoer heeft, kunt u s avonds de afvoer afplakken met een stukje tape waarbij u een beetje ruimte overlaat zodat er licht de afvoer in kan, als hier vliegjes zitten zullen die omhoog vliegen en vastplakken aan het tape. Als de vliegjes zich vooral ophopen in een bepaalde hoek of kier, is het ook mogelijk om de plakbandtest te proberen.

Het kan voorkomen dat u zelf niet in staat bent om voor eens en altijd van de rioolvliegjes af te komen. Als het rioolprobleem niet wordt opgelost, blijft u kampen met de vliegjes. Wanneer dit het geval is, kunnen wij u helpen. Neem contact met ons op via 0166 748 306 voor een blijvende oplossing met K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen.

Over rioolvliegjes

Rioolvliegjes zijn kleine zwarte vliegjes die zich voornamelijk in het riool bevinden.

Rioolvliegjes komen naar boven als gevolg van rioolproblematiek. Ze bevinden zich in het riool omdat ze leven rondom voedingsrijk stilstaand water met veel bacteriën. Andere plekken waar rioolvliegjes soms voorkomen zijn; vuilnisbakken, vochtige kieren of hoeken, putjes, verstopte hemelwaterafvoer en vochtige plekken in schuren of garages.

Rioolvliegjes kunnen 200 eitjes per dag leggen en komen vaak voor in grote plagen. Wegens deze snelle voortplanting wordt aangerand direct actie te ondernemen tegen de vliegen.

Gebruik kokend water met azijn en ontstoppingsmiddel om de verstopping te verhelpen en de eitjes te doden. Je moet ook de levende vliegen verdelgen, anders blijven ze eitjes leggen. Om definitief van de vliegjes af te komen is het noodzakelijk dat het rioolprobleem wordt opgelost.

Er zijn een aantal redenen om rioolvliegjes te bestrijden. Zo verdwijnen ze niet vanzelf en brengen ze mogelijke gezondheidsproblemen met zich mee vanuit het riool. Daar komt bij dat deze vliegjes zich enorm snel voortplanten, waardoor de plaag alleen maar toeneemt. De plaag kan niet worden opgelost als men niet ook met her rioolprobleem aan de gang gaat.

Om de vliegjes te bestrijden moet u eerst weten wat het rioolprobleem is en waar de eitjes liggen. Meestal liggen deze eitjes in de buurt van een lekkage of verstopping in de riolering, let daarom goed op toiletten en afvoerputjes. Als u zeker wilt weten of u de juiste afvoer heeft, kunt u s avonds de afvoer afplakken met een stukje tape waarbij u een beetje ruimte overlaat zodat er licht de afvoer in kan, als hier vliegjes zitten zullen die omhoog vliegen en vastplakken aan het tape. Als de vliegjes veel in een bepaalde hoek of kier zitten, kunt u ook de plakbandtest uitvoeren.

Heeft u hulp nodig met het oplossen van de oorzaak van rioolvliegjes overlast? Neem dan vrijblijvend contact op met K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen via 0166 748 306 of via onderstaand offerte formulier.


Rioolvliegjes bestrijden in Tholen

Rioolvliegen ontstaan in vochtige ruimtes waar ook schimmels, vervuild water of organisch materiaal aanwezig is. Vaak zijn dit plekken met een verstopping, lang niet gebruikte afvoeren of ondergelopen kruipruimtes. Een vakman zal langs kunnen komen om de verstopping op te lossen en daarna de overige rioolvliegjes te bestrijden.

Over ons

Voor alle service aan uw riolering. K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0166 748 306

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vrijblijvende offerte voor rioolvliegjes bestrijden?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Voor alle service aan uw riolering.
K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer problemen te verhelpen. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. K van der Ham Rioolservice helpt u snel en vakkundig bij een verstopt riool of wanneer uw afvoer verstopt is.
Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit, uiteraard gaan wij schadevrij en efficiënt te werk en is kwaliteit gegarandeerd met oplevering in originele staat.


Logo van VCA
Logo van KAD
Logo van EVM
Logo van CPMV
Logo van KOMO
Logo van Erkend leerbedrijf
Logo van TUV NORD
Logo van Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB)
Logo van IPM Houtbescherming
Logo van CEPA
Logo van Keurmerk ConsuBeter
VCA,KAD,EVM,CPMV,KOMO,Erkend leerbedrijf,TUV NORD,Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB),IPM Houtbescherming,CEPA,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Door P.W
Op 7 mei 2023
10

vak en goed werk afgeleverd wij zijn dik tevreden

Door A
Op 22 april 2023
10

Snelle service, fijne communicatie en de gresbuis is top vervangen!

Door B.V.D.Z
Op 12 april 2023
10

De werkzaamheden zijn uitstekend en snel uitgevoerd voor een zeer redelijk bedrag.Goede en tijdige communicatie, afspraken worden nagekomen. Na afloop is duidelijk wat onder de service valt en dat niet geaarzeld moet worden om contact op te nemen.Fijn contact en zeer tevreden.

Door B.K
Op 8 april 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door Z.V.B
Op 29 maart 2023
10

Fijn persoonlijk contact, snel in reactie en oplossen van het probleem.

Door J
Op 17 maart 2023
10

Transparante communicatie, heldere uitleg, professioneel en efficiënt probleem opgelost

Door J.T
Op 10 maart 2023
10

Van het moment dat de dame aan de andere kant de telefoon opnam was er een goed contact, ze begreep het probleem en heeft er voor gezorgd dat het super snel is verholpen met prima resultaat. Ik zou alleen de kosten nog willen weten zodat ik mijn schuld kan betalen. Hel veel dank. Met vriendelijke groet Jan Thiel

Door S
Op 13 februari 2023
10

Zeer betrouwbare partij, is op zondag gekomen voor een spoedklus. Doen er alles aan om de klus zo goed mogelijk te klaren, denken mee en komen hun afspraken na.

Door A.L.L
Op 3 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door T.J
Op 24 januari 2023
10

Ik werd binnen een half uur benaderd om de klus uit te voeren. Er is direct een afspraak gemaakt met een prijsafspraak. Binnen 2 dagen is de opdracht uitgevoerd naar volle tevredenheid. Ik heb v.d. Ham direkt opgeslagen voor de volgende klus. Ik kan deze firma ten volle aanbevelen. Geen verassing qua prijs achteraf en heel goed werk afgeleverd. Super blij!!

Door A
Op 22 januari 2023
10

Super service!

Door R.K
Op 17 januari 2023
10

The service was good. The problem was resolved very quickly with honest communication

Door G
Op 15 januari 2023
10

Afvoer was verstopt. Afspraak was snel gemaakt en de opdracht is snel en netjes uitgevoerd. Bovendien kwamen de vakmensen op afgesproken tijd, altijd prettig.

Door L
Op 14 januari 2023
10

Na het plaatsen van mijn opdracht werd ik binnen 5 minuten gebeld en direct een afspraak gemaakt die voor passend was. Volgende week wordt de reparatie ( nieuwe kraan) afgemaakt. Zeer aan te bevelen.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Hele prettige mensen om mee te werken, zowel de vakmannen als de backoffice. Uiteindelijk kon de klus niet door hun worden uitgevoerd maar hun communicatie en omgang was heel professioneel en vakkundig. Zou ze zeker aanbevelen!

Door F
Op 4 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door K.P
Op 31 december 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door H
Op 16 december 2022
10

leuke en goede monteurs. de eerste dag is de lekkage verholpen en de 2e dag zijn ze terug geweest om andere zaken te vervangen.

Door A
Op 29 november 2022
10

Heldere uitleg of wat er mis is en snel en goed opgelost.

Door T
Op 28 november 2022
10

Riolering vervangen. Snelle en goede service. Vriendelijk bedrijf. Netjes gewerkt en alles schoon opgeleverd. De gemaakte afspraken nagekomen. Zeer tevreden. Bij een volgende klus zullen we dit bedrijf zeker weer inschakelen.

Door A
Op 21 november 2022
10

Op woensdag een rioolinspectie uitgevoerd en bleek dat er sprake was van wortelgroei in de voortuin. Twee dagen later de herstelklus al uitgevoerd waarbij Karel en Tony uitstekend werk hebben geleverd!

Door J
Op 15 november 2022
10

Mijn aansluiting van mijn huis naar hoofdriool zat verstopt, omdat de leiding kapot was. De monteurs waren is staat om binnen enkele dagen te komen en de aansluiting te vervangen. Er moest 5 meter worden gegraven en een afspraak met de gemeente gemaakt worden om de aansluiting op het hoofdriool te regelen. Een en ander werd vakkundig en professioneel aangepakt en naar tevredenheid gedaan. De vriendelijkheid van de monteurs hebben hier zeker aan bijgedragen.