Werkzaam in Tholen, hoofdvestiging Poortvliet

Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 0166 748 306Of vul het formulier in

Gootsteen ontstoppen in Tholen

Voor verschillende doeleinden, zoals het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken, maakt u dagelijks gebruik van de gootsteen. Dit is zeer hinderlijk als ze verstopt raakt en niet langer doorgaat waardoor u de gootsteen niet kunt gebruiken. Mocht de verstopping niet zelf op te lossen zijn, kunt u K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen inschakelen om dit voor u op te lossen.

Het is begrijpelijk dat het vervelend is wanneer de gootsteen verstopt raakt en we zullen ons inzetten om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Bel ons op 0166 748 306 om samen een afspraak te maken voor een snelle oplossing van het probleem. Voor elke verstopping selecteren wij de juiste middelen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Verschillende omstandigheden kunnen leiden tot een verstopping in de gootsteen. Er worden vaak diverse dingen weggespoeld door de gootsteen in de keuken, waaronder zeepresten na het handen wassen. Bovendien gaan er vaak etensresten doorheen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die blijven vastzitten in de afvoerleidingen, waardoor verstoppingen kunnen optreden.

Als de afvoerbuizen verstopt raken door vet dat aan de randen blijft kleven, zal dit zorgen voor een vernauwde doorgang. Wanneer de afvoerbuizen verstopt raken door ophoping van vet, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer kunnen weglopen. In het geval dat dit voorkomt bij u, is het aan te raden om K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen in te schakelen om dit voor u op te lossen.

Bent u op zoek naar een rioleringsbedrijf? In Tholen en de omliggende regio kunt u vertrouwen op K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. U kunt ervoor kiezen om de verstopping zelf aan te pakken met behulp van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Let goed op dat de afvoerbuizen niet beschadigd worden door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Mocht het zelf ontstoppen van de afvoer niet hebben gewerkt of keert de verstopping na een korte periode weer terug? Voor een verstandige keuze schakelt u K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen in. Wij werken professioneel en maken gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor wij de verstopping snel kunnen verhelpen. Na onze werkzaamheden laten wij de werkplek altijd keurig en schoon achter, zodat u direct weer de gootsteen kunt gebruiken. Maak een afspraak door te bellen naar 0166 748 306.


Gootsteen ontstoppen in Tholen

Afvoeren kunnen op twee verschillende manieren ontstopt worden, door middel van een machinale rioolveer of een hogedrukspuit. De machinale rioolveer gaat met langzaam draaiende bewegingen door de leiding. 

Over ons

Voor alle service aan uw riolering. K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0166 748 306

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vrijblijvende offerte voor gootsteen ontstoppen?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Voor alle service aan uw riolering.
K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer problemen te verhelpen. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. K van der Ham Rioolservice helpt u snel en vakkundig bij een verstopt riool of wanneer uw afvoer verstopt is.
Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit, uiteraard gaan wij schadevrij en efficiënt te werk en is kwaliteit gegarandeerd met oplevering in originele staat.


Logo van Bouwgarant
Logo van VCA
Logo van VGO-keur
Logo van KOMO
Logo van Erkend leerbedrijf
Logo van DUBO Keur
Logo van Keurmerk ConsuBeter
Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Door P.W
Op 7 mei 2023
10

vak en goed werk afgeleverd wij zijn dik tevreden

Door A
Op 22 april 2023
10

Snelle service, fijne communicatie en de gresbuis is top vervangen!

Door B.V.D.Z
Op 12 april 2023
10

De werkzaamheden zijn uitstekend en snel uitgevoerd voor een zeer redelijk bedrag.Goede en tijdige communicatie, afspraken worden nagekomen. Na afloop is duidelijk wat onder de service valt en dat niet geaarzeld moet worden om contact op te nemen.Fijn contact en zeer tevreden.

Door B.K
Op 8 april 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door Z.V.B
Op 29 maart 2023
10

Fijn persoonlijk contact, snel in reactie en oplossen van het probleem.

Door J
Op 17 maart 2023
10

Transparante communicatie, heldere uitleg, professioneel en efficiënt probleem opgelost

Door J.T
Op 10 maart 2023
10

Van het moment dat de dame aan de andere kant de telefoon opnam was er een goed contact, ze begreep het probleem en heeft er voor gezorgd dat het super snel is verholpen met prima resultaat. Ik zou alleen de kosten nog willen weten zodat ik mijn schuld kan betalen. Hel veel dank. Met vriendelijke groet Jan Thiel

Door S
Op 13 februari 2023
10

Zeer betrouwbare partij, is op zondag gekomen voor een spoedklus. Doen er alles aan om de klus zo goed mogelijk te klaren, denken mee en komen hun afspraken na.

Door A.L.L
Op 3 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door T.J
Op 24 januari 2023
10

Ik werd binnen een half uur benaderd om de klus uit te voeren. Er is direct een afspraak gemaakt met een prijsafspraak. Binnen 2 dagen is de opdracht uitgevoerd naar volle tevredenheid. Ik heb v.d. Ham direkt opgeslagen voor de volgende klus. Ik kan deze firma ten volle aanbevelen. Geen verassing qua prijs achteraf en heel goed werk afgeleverd. Super blij!!

Door A
Op 22 januari 2023
10

Super service!

Door R.K
Op 17 januari 2023
10

The service was good. The problem was resolved very quickly with honest communication

Door G
Op 15 januari 2023
10

Afvoer was verstopt. Afspraak was snel gemaakt en de opdracht is snel en netjes uitgevoerd. Bovendien kwamen de vakmensen op afgesproken tijd, altijd prettig.

Door L
Op 14 januari 2023
10

Na het plaatsen van mijn opdracht werd ik binnen 5 minuten gebeld en direct een afspraak gemaakt die voor passend was. Volgende week wordt de reparatie ( nieuwe kraan) afgemaakt. Zeer aan te bevelen.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Hele prettige mensen om mee te werken, zowel de vakmannen als de backoffice. Uiteindelijk kon de klus niet door hun worden uitgevoerd maar hun communicatie en omgang was heel professioneel en vakkundig. Zou ze zeker aanbevelen!

Door F
Op 4 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door K.P
Op 31 december 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door H
Op 16 december 2022
10

leuke en goede monteurs. de eerste dag is de lekkage verholpen en de 2e dag zijn ze terug geweest om andere zaken te vervangen.

Door A
Op 29 november 2022
10

Heldere uitleg of wat er mis is en snel en goed opgelost.

Door T
Op 28 november 2022
10

Riolering vervangen. Snelle en goede service. Vriendelijk bedrijf. Netjes gewerkt en alles schoon opgeleverd. De gemaakte afspraken nagekomen. Zeer tevreden. Bij een volgende klus zullen we dit bedrijf zeker weer inschakelen.

Door A
Op 21 november 2022
10

Op woensdag een rioolinspectie uitgevoerd en bleek dat er sprake was van wortelgroei in de voortuin. Twee dagen later de herstelklus al uitgevoerd waarbij Karel en Tony uitstekend werk hebben geleverd!

Door J
Op 15 november 2022
10

Mijn aansluiting van mijn huis naar hoofdriool zat verstopt, omdat de leiding kapot was. De monteurs waren is staat om binnen enkele dagen te komen en de aansluiting te vervangen. Er moest 5 meter worden gegraven en een afspraak met de gemeente gemaakt worden om de aansluiting op het hoofdriool te regelen. Een en ander werd vakkundig en professioneel aangepakt en naar tevredenheid gedaan. De vriendelijkheid van de monteurs hebben hier zeker aan bijgedragen.