Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 0166 748 306Of vul het formulier in

Riool ontstoppen

Wij staan in Tholen voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Tholen, hoofdvestiging Poortvliet

Riool ontstoppen Tholen

Het is nooit prettig als het riool verstopt raakt en daarom is het verstandig om hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Het is van belang om niet te lang te wachten met het inschakelen van een ontstoppingsbedrijf omdat de schade anders alleen maar erger wordt. Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de rioleringsbuizen.

Als uw afvoer, wc of gootsteen verstopt raakt, zorg er dan voor dat u onze vakkundige specialisten inschakelt. Zij hebben de kennis en ervaring om het probleem snel en efficiënt op te lossen in Tholen en omgeving. Wij maken er geen enkele geheim van dat wij alles op alles zetten om zo snel mogelijk bij u te zijn en het probleem te verhelpen. Onze professionals zijn vakkundig, professioneel en hebben de klant altijd op nummer één staan.

Ontstoppen riool Tholen

Met onderstaande diensten helpt K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen u graag in Tholen én omstreken!

Heeft u een verstopt riool in de regio Tholen of aangelegen plaatsen? Dan bent u bij K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf in Tholen.Ook het repareren van uw afvoer behoort tot de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een rioleringsbedrijf? In Tholen en de omliggende regio kunt u vertrouwen op K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Wc ontstoppen Tholen

Loopt het water in uw toilet in Tholen niet meer weg? Wanneer u te maken heeft met een verstopt toilet in Tholen, kunt u rekenen op de riool experts van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen om dit snel voor u op te lossen. Het is altijd fijn als het rioleringsbedrijf uw verstopte wc snel kan ontstoppen.

Wij realiseren ons dat dit erg vervelend is als u hier lang op moet wachten Wij maken gebruik van geavanceerde technieken en materialen om uw wc snel en professioneel te ontstoppen, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Wij hebben de oplossing klaarliggen voor elk probleem met verstopping!

Afvoer ontstoppen Tholen

Als uw afvoer verstopt raakt, bieden wij de nodige hulp en expertise om dit probleem voor u te verhelpen! Wacht niet te lang om een gespecialiseerd rioleringsbedrijf in te schakelen, anders kan de schade aanzienlijk zijn. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en geavanceerde technieken om uw afvoer te ontstoppen en zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgehandeld.

Kosten riool ontstoppen

Niemand staat te springen om een verstopt riool en de kosten die dit met zich meebrengt. Elke verstopping is verschillend, het hangt af van de ernst en diepte van de verstopping om de kosten te bepalen. Dit hangt af van de verschillende aspecten die net genoemd zijn. Neem daarom meteen contact op met ons ontstoppingsbedrijf, zodat wij uw verstopte riool snel kunnen verhelpen.

Verstopt riool Tholen

Als het riool volledig verstopt is, kan het voorkomen dat de gemeente moet ingrijpen om het probleem op te lossen. Wanneer u weet waar het erfscheidingsputje zich bevindt, kunt u erin kijken om te zien waar de blokkade zich bevindt. Wanneer er nog water in het erfscheidingsputje aanwezig is, duidt dit op een verstopping in het gemeentelijke riool.

Als het putje daarentegen leeg is, betekent dit dat de verstopping zich in uw eigen riolering bevindt. Als er een probleem optreedt in uw eigen riolering, staan wij klaar om u te assisteren bij het opsporen en verhelpen van de verstopping. Wanneer u een verstopt riool veronachtzaamt, kunnen er meer problemen ontstaan, zoals bijvoorbeeld een scheur in de rioleringsbuis.

Veel gestelde vragen over riool ontstoppen

Op welke manieren kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

U kunt zelf op verschillende manieren uw riool ontstoppen. Door zeefjes in de afvoeren te plaatsen en etensresten en haren uit de putjes te halen, kan verstopping worden voorkomen – dit is van het grootste belang.

Als er toch een blokkade is ontstaan, kunt u zelf proberen om het probleem op te lossen met twee verschillende technieken. Een eerste optie om de verstopping los te krijgen is door een plopper te gebruiken. Heeft dit geen effect? Probeer dan warm water met soda. Mocht dit ook niet helpen, dan is het raadzaam om een professioneel rioleringsbedrijf in te schakelen om de verstopping in uw riool te verhelpen.

Hoe hoog zijn de kosten voor het ontstoppen van uw riool?

Als u besluit om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen voor het ontstoppen van uw riool, zult u kosten moeten betalen. De kosten voor het ontstoppen kunnen variëren, afhankelijk van de aard van de verstopping.

Ondervindt u problemen met een verstopt riool? Aarzel niet en neem direct contact op met ons ontstoppingsbedrijf voor snelle en betrouwbare hulp! Wij zijn de experts als het gaat om verstoppingen en bieden onze diensten aan in Tholen en omgeving. Bel ons op 0166 748 306 om een afspraak in te plannen!

Over ons

Voor alle service aan uw riolering. K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0166 748 306

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Voor alle service aan uw riolering.
K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer problemen te verhelpen. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. K van der Ham Rioolservice helpt u snel en vakkundig bij een verstopt riool of wanneer uw afvoer verstopt is.
Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit, uiteraard gaan wij schadevrij en efficiënt te werk en is kwaliteit gegarandeerd met oplevering in originele staat.


Reviews van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Door P.W
Op 7 mei 2023
10

vak en goed werk afgeleverd wij zijn dik tevreden

Door A
Op 22 april 2023
10

Snelle service, fijne communicatie en de gresbuis is top vervangen!

Door B.V.D.Z
Op 12 april 2023
10

De werkzaamheden zijn uitstekend en snel uitgevoerd voor een zeer redelijk bedrag.Goede en tijdige communicatie, afspraken worden nagekomen. Na afloop is duidelijk wat onder de service valt en dat niet geaarzeld moet worden om contact op te nemen.Fijn contact en zeer tevreden.

Door B.K
Op 8 april 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door Z.V.B
Op 29 maart 2023
10

Fijn persoonlijk contact, snel in reactie en oplossen van het probleem.

Door J
Op 17 maart 2023
10

Transparante communicatie, heldere uitleg, professioneel en efficiënt probleem opgelost

Door J.T
Op 10 maart 2023
10

Van het moment dat de dame aan de andere kant de telefoon opnam was er een goed contact, ze begreep het probleem en heeft er voor gezorgd dat het super snel is verholpen met prima resultaat. Ik zou alleen de kosten nog willen weten zodat ik mijn schuld kan betalen. Hel veel dank. Met vriendelijke groet Jan Thiel

Door S
Op 13 februari 2023
10

Zeer betrouwbare partij, is op zondag gekomen voor een spoedklus. Doen er alles aan om de klus zo goed mogelijk te klaren, denken mee en komen hun afspraken na.

Door A.L.L
Op 3 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door T.J
Op 24 januari 2023
10

Ik werd binnen een half uur benaderd om de klus uit te voeren. Er is direct een afspraak gemaakt met een prijsafspraak. Binnen 2 dagen is de opdracht uitgevoerd naar volle tevredenheid. Ik heb v.d. Ham direkt opgeslagen voor de volgende klus. Ik kan deze firma ten volle aanbevelen. Geen verassing qua prijs achteraf en heel goed werk afgeleverd. Super blij!!

Door A
Op 22 januari 2023
10

Super service!

Door R.K
Op 17 januari 2023
10

The service was good. The problem was resolved very quickly with honest communication

Door G
Op 15 januari 2023
10

Afvoer was verstopt. Afspraak was snel gemaakt en de opdracht is snel en netjes uitgevoerd. Bovendien kwamen de vakmensen op afgesproken tijd, altijd prettig.

Door L
Op 14 januari 2023
10

Na het plaatsen van mijn opdracht werd ik binnen 5 minuten gebeld en direct een afspraak gemaakt die voor passend was. Volgende week wordt de reparatie ( nieuwe kraan) afgemaakt. Zeer aan te bevelen.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Hele prettige mensen om mee te werken, zowel de vakmannen als de backoffice. Uiteindelijk kon de klus niet door hun worden uitgevoerd maar hun communicatie en omgang was heel professioneel en vakkundig. Zou ze zeker aanbevelen!

Door F
Op 4 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door K.P
Op 31 december 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door H
Op 16 december 2022
10

leuke en goede monteurs. de eerste dag is de lekkage verholpen en de 2e dag zijn ze terug geweest om andere zaken te vervangen.

Door A
Op 29 november 2022
10

Heldere uitleg of wat er mis is en snel en goed opgelost.

Door T
Op 28 november 2022
10

Riolering vervangen. Snelle en goede service. Vriendelijk bedrijf. Netjes gewerkt en alles schoon opgeleverd. De gemaakte afspraken nagekomen. Zeer tevreden. Bij een volgende klus zullen we dit bedrijf zeker weer inschakelen.

Door A
Op 21 november 2022
10

Op woensdag een rioolinspectie uitgevoerd en bleek dat er sprake was van wortelgroei in de voortuin. Twee dagen later de herstelklus al uitgevoerd waarbij Karel en Tony uitstekend werk hebben geleverd!

Door J
Op 15 november 2022
10

Mijn aansluiting van mijn huis naar hoofdriool zat verstopt, omdat de leiding kapot was. De monteurs waren is staat om binnen enkele dagen te komen en de aansluiting te vervangen. Er moest 5 meter worden gegraven en een afspraak met de gemeente gemaakt worden om de aansluiting op het hoofdriool te regelen. Een en ander werd vakkundig en professioneel aangepakt en naar tevredenheid gedaan. De vriendelijkheid van de monteurs hebben hier zeker aan bijgedragen.