Werkzaam in Tholen, hoofdvestiging Poortvliet

Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 0166 748 306Of vul het formulier in

Afvoer ontstoppen Tholen

Het is soms mogelijk om zelf een rioolverstopping op te lossen. Er zijn verschillende manieren beschikbaar hiervoor. Het is echter van belang om eerst duidelijkheid te krijgen over de locatie van de verstopping. U hebt opgemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is aan te raden om dit ook bij andere afvoeren te testen om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer optreedt of dat het elders ook voorkomt. Als het water bij de andere afvoeren goed doorloopt, zal het probleem bij de specifieke afvoer zitten. Mocht het bij de andere afvoeren ook niet doorlopen, dan is het verstandig om K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen in te schakelen.

Wanneer er een dieperliggend probleem in de afvoer optreedt, zou u mogelijk een borrelend geluid kunnen waarnemen in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Als uw afvoer volledig verstopt is, kan het voorkomen dat het probleem niet bij u, maar bij de gemeente ligt. De erfscheidingsput moet echter gecontroleerd worden om hier zekerheid over te krijgen. Als u de locatie van deze put kent, heeft u de mogelijkheid om deze te controleren. Als er water in de scheidingsschacht aanwezig is, is het probleem de verantwoordelijkheid van de gemeente. Als de put daarentegen droog staat, duidt dit op een probleem in uw riool.

Bent u op zoek naar een rioleringsbedrijf? In Tholen en de omliggende regio kunt u vertrouwen op K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Zelf de afvoer ontstoppen

Wanneer u geconfronteerd wordt met een verstopt riool, kunt u zelf de poging wagen om dit te verhelpen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Plaats de plopper op de afvoer en maak langzame maar krachtige bewegingen van beneden naar boven, herhaal dit een paar keer. Maak de afvoer schoon door er een emmer water doorheen te spoelen. Dit is tevens een manier om te controleren of de ontstopping succesvol is verwijderd.

Als u te maken krijgt met lichte verstoppingen, kunt u soda gebruiken om het probleem aan te pakken. Kook een volle waterkoker en giet het hete water zorgvuldig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Voeg een half kopje soda toe aan de afvoer en schep het erin. Daarna kunt u een kopje azijn aan de soda toevoegen. Deze combinatie zal een sterke reactie veroorzaken. Laat het geheel ongeveer vijftien minuten staan. Start opnieuw de waterkoker en giet het kokende water door de afvoer zodra deze klaar is. Dit zal ervoor zorgen dat de afvoer weer vrij is van eventuele resten en geeft direct aan of de maatregelen effect hebben gehad.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Tholen

Mocht het niet gelukt zijn om de afvoer zelf te ontstoppen of als u het liever direct aan de expert overlaat, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen met behulp van verschillende methodes voor u de verstopping oplossen. Met onze ervaring en de modernste apparatuur verhelpen wij elke ontstopping voor u. U kunt ons bereiken op 0166 748 306 om ons in te schakelen. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen en de verstopping zo snel als mogelijk op te lossen.


Ontstoppen afvoer in Tholen

Een rioolspecialist zal een verstopte afvoer kunnen ontstoppen met behulp van een hogedrukspuit of met behulp van een trekveer. Met een hogedrukspuit is het probleem het snelst opgelost en wordt het hele riool doorgespoten met het water.

Over ons

Voor alle service aan uw riolering. K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0166 748 306

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vrijblijvende offerte voor ontstoppen afvoer?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Voor alle service aan uw riolering.
K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer problemen te verhelpen. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. K van der Ham Rioolservice helpt u snel en vakkundig bij een verstopt riool of wanneer uw afvoer verstopt is.
Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit, uiteraard gaan wij schadevrij en efficiënt te werk en is kwaliteit gegarandeerd met oplevering in originele staat.


Logo van Bouwgarant
Logo van VCA
Logo van VGO-keur
Logo van KOMO
Logo van Erkend leerbedrijf
Logo van DUBO Keur
Logo van Keurmerk ConsuBeter
Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van K. van der Ham riool service reparatie en verstoppingen

Door P.W
Op 7 mei 2023
10

vak en goed werk afgeleverd wij zijn dik tevreden

Door A
Op 22 april 2023
10

Snelle service, fijne communicatie en de gresbuis is top vervangen!

Door B.V.D.Z
Op 12 april 2023
10

De werkzaamheden zijn uitstekend en snel uitgevoerd voor een zeer redelijk bedrag.Goede en tijdige communicatie, afspraken worden nagekomen. Na afloop is duidelijk wat onder de service valt en dat niet geaarzeld moet worden om contact op te nemen.Fijn contact en zeer tevreden.

Door B.K
Op 8 april 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door Z.V.B
Op 29 maart 2023
10

Fijn persoonlijk contact, snel in reactie en oplossen van het probleem.

Door J
Op 17 maart 2023
10

Transparante communicatie, heldere uitleg, professioneel en efficiënt probleem opgelost

Door J.T
Op 10 maart 2023
10

Van het moment dat de dame aan de andere kant de telefoon opnam was er een goed contact, ze begreep het probleem en heeft er voor gezorgd dat het super snel is verholpen met prima resultaat. Ik zou alleen de kosten nog willen weten zodat ik mijn schuld kan betalen. Hel veel dank. Met vriendelijke groet Jan Thiel

Door S
Op 13 februari 2023
10

Zeer betrouwbare partij, is op zondag gekomen voor een spoedklus. Doen er alles aan om de klus zo goed mogelijk te klaren, denken mee en komen hun afspraken na.

Door A.L.L
Op 3 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door T.J
Op 24 januari 2023
10

Ik werd binnen een half uur benaderd om de klus uit te voeren. Er is direct een afspraak gemaakt met een prijsafspraak. Binnen 2 dagen is de opdracht uitgevoerd naar volle tevredenheid. Ik heb v.d. Ham direkt opgeslagen voor de volgende klus. Ik kan deze firma ten volle aanbevelen. Geen verassing qua prijs achteraf en heel goed werk afgeleverd. Super blij!!

Door A
Op 22 januari 2023
10

Super service!

Door R.K
Op 17 januari 2023
10

The service was good. The problem was resolved very quickly with honest communication

Door G
Op 15 januari 2023
10

Afvoer was verstopt. Afspraak was snel gemaakt en de opdracht is snel en netjes uitgevoerd. Bovendien kwamen de vakmensen op afgesproken tijd, altijd prettig.

Door L
Op 14 januari 2023
10

Na het plaatsen van mijn opdracht werd ik binnen 5 minuten gebeld en direct een afspraak gemaakt die voor passend was. Volgende week wordt de reparatie ( nieuwe kraan) afgemaakt. Zeer aan te bevelen.

Door L
Op 4 januari 2023
10

Hele prettige mensen om mee te werken, zowel de vakmannen als de backoffice. Uiteindelijk kon de klus niet door hun worden uitgevoerd maar hun communicatie en omgang was heel professioneel en vakkundig. Zou ze zeker aanbevelen!

Door F
Op 4 januari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door K.P
Op 31 december 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door H
Op 16 december 2022
10

leuke en goede monteurs. de eerste dag is de lekkage verholpen en de 2e dag zijn ze terug geweest om andere zaken te vervangen.

Door A
Op 29 november 2022
10

Heldere uitleg of wat er mis is en snel en goed opgelost.

Door T
Op 28 november 2022
10

Riolering vervangen. Snelle en goede service. Vriendelijk bedrijf. Netjes gewerkt en alles schoon opgeleverd. De gemaakte afspraken nagekomen. Zeer tevreden. Bij een volgende klus zullen we dit bedrijf zeker weer inschakelen.

Door A
Op 21 november 2022
10

Op woensdag een rioolinspectie uitgevoerd en bleek dat er sprake was van wortelgroei in de voortuin. Twee dagen later de herstelklus al uitgevoerd waarbij Karel en Tony uitstekend werk hebben geleverd!

Door J
Op 15 november 2022
10

Mijn aansluiting van mijn huis naar hoofdriool zat verstopt, omdat de leiding kapot was. De monteurs waren is staat om binnen enkele dagen te komen en de aansluiting te vervangen. Er moest 5 meter worden gegraven en een afspraak met de gemeente gemaakt worden om de aansluiting op het hoofdriool te regelen. Een en ander werd vakkundig en professioneel aangepakt en naar tevredenheid gedaan. De vriendelijkheid van de monteurs hebben hier zeker aan bijgedragen.