Rioolrenovatie in Tholen

Heeft u weleens van relinen gehoord? Dit is een riooltechniek die u veel geld kan besparen. Door deze vorm van rioolreparatie is het riool vervangen namelijk vaak niet nodig. Verkeert uw riolering niet meer in goede staat en wilt u dit laten herstellen? Wellicht is rioolrenovatie dan een passende oplossing voor u. In de regio Tholen kunt u hiervoor een beroep doen op ons. Als wij klaar zijn met onze werkzaamheden ligt uw riolering er weer bij als nieuw!

Relining: wat is dat precies?

Wanneer wij aan de slag gaan met relinen, dan brengen wij via een put een kous aan in uw riool. Hiervoor hoeven we de riolering niet open te breken, wat veel overlast voorkomt! De kous laten we uitharden, waardoor zich een extra laag in de buizen vormt. Hiermee worden de zwakke plekken bedekt en kan uw riolering weer jarenlang vooruit.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van rioolrenovatie? Of wilt u ons meteen inschakelen voor een concrete klus? Neem dan contact met ons op! Bel ons op het telefoonnummer 0164 - 77 00 13, of vul ons contactformulier in. Als ervaren rioolexpert kunt u in Tholen en omstreken altijd gebruikmaken van onze expertise!