Overlast in Tholen door rioolvliegjes

Het kan lastig zijn om vast te stellen of u te maken heeft met een lekkage aan uw riolering. Een van de signalen die de alarmbellen moet laten rinkelen is de aanwezigheid van rioolvliegjes in huis. Ziet u deze insecten de laatste tijd in grote aantallen in uw woning? Dan is de kans groot dat u met een rioollekkage kampt. Hoe eerder u dit laat verhelpen, hoe beter. In de regio Tholen doet u daarvoor een beroep op ons. De medewerkers van ons rioleringsbedrijf zorgen voor een vlugge en vakkundige oplossing.

Rioolvliegjes planten zich vlug voort

Meestal vindt u rioolvliegjes in uw riolering, zoals u door de naam van de beestjes al zult vermoeden. Overigens worden ze ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd. Als er een scheurtje of breukje in de buizen ontstaat, kunnen de vliegjes zo de leiding verlaten. Op de plaats van het lek vormt zich een sliblaag, de ideale locatie om zich snel te kunnen voortplanten. Zo heeft u al snel te maken met veel rioolvliegjes in uw woning. Niet alleen is het lek vervelend, de vliegjes zorgen ook voor hinder en onhygiënische situaties. Daarom is de rioolvliegjes bestrijden een taak die spoedig moet gebeuren.

Onze spoedservice helpt

Voor eerste hulp bij rioolvliegjes kunt u dag en nacht terecht bij onze specialisten. Daarvoor belt u ons 24/7 op het telefoonnummer 0164 - 77 00 13. We sturen vervolgens zo gauw mogelijk een medewerker bij u langs. Voor snelle spoedservice bent u in Tholen en omstreken bij ons aan het juiste adres!