Ontstoppen in Tholen

Een verstopte riolering zorgt voor veel overlast. Niet alleen wordt uw toilet of douche onbruikbaar, ook is de kans op nare luchtjes, wateroverlast en stankoverlast erg groot. Een verstopping moet daarom snel worden opgelost. Zoekt u een specialist in ontstoppen in Tholen of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Ontstoppen is een vak apart

Een verstopping in de riolering ontstaat in de meeste gevallen niet overnacht. Doordat een rioleringsstelsel dagelijks vele liters afvalwater en bijgaand vuil verwerkt, vormt zich binnen in de leidingen langzaam een afzetlaag die de diameter van de buizen doet slinken. De doorstroming wordt slechter en uiteindelijk zal er totale verstopping optreden. Om dit te voorkomen raden wij aan om periodiek een professional naar uw leidingen te laten kijken. Onze vakmannen ontstoppen uw versmalde leidingen met hoge waterdruk. Bij verstopping door een vaste substantie, zoals bijvoorbeeld een ingegroeide boomwortel, zetten wij speciale boren en frezen in. We kunnen u in elke situatie van dienst zijn, omdat we standaard alle middelen meebrengen die benodigd zijn om uw riool snel, deskundig en schoon te ontstoppen.

Wat kunnen we voor u ontstoppen?

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

Bij ons ontstoppingsbedrijf bent u gegarandeerd van het beste resultaat, met de minste moeite en overlast. We lokaliseren de verstopping snel en zorgen er in de meeste gevallen voor dat u nog dezelfde dag weer kunt beschikken over schone leidingen. Neem bij verstopping van uw riool dus contact met ons op en schakel onze vlugge rioolservice in!